It´s not how many times you fall down. It´s how many times you get back.

helt slut!

Publicerad 2010-04-30 22:51:18 i Allmänt,

Jag lovade ett senare inlägg. Men jag har inte haft tid.
Och just nu orkar jag inte skriva, kollar film.
Men uppdatering i morgon, lovar! :)

//Annchie

Fredagsmys!

Publicerad 2010-04-30 09:24:02 i Allmänt,

God morgon!
Sitter just nu och äter lite god frukost, det blev yoghurt och någon musli sak idag. För en gångs skull så hinner jag med att sitta ner och äta i lugn och ro. Vad kan det bero på? Jo att jag gick upp i tid och redan har fixat håret och sminkat mig. Så nu väntar bara vad jag ska ha på mig ;p.

Idag är det sista dagen på praktiken, det kommer bli riktigt tråkigt. Jag har trivts så bra och vill har mer mer mer praktik med världens underbaraste tjejer där. Men jag får ju tacka för mig under dessa 5 fantastiska veckor då jag lärt mig så fruktansvärt mycket nytt.
Sen är det inte så att jag inte kommer tillbaka igen, jag kommer nämligen redan vecka 36 igen, då det är dax för en ny praktik period :). Ni slipper mig aldrig thihi.

Nu ska jag äta upp min yoghurt och sedan byta om. Jag som skulle ha ljusa byxor och converse idag, det ser inte riktigt ut som jag ska ha det mer. För det verkligen öser ner utanför mitt fönster, Det regnar fruktansvärt mycket. TRÅKIGT!!!!

Men men, uppdatering i kväll. Puss <3

//Annhchie

Torsdag - Praktik - HIF!

Publicerad 2010-04-29 23:11:11 i Allmänt,

Haha, sent ännu en gång!
Men idag har jag faktisk varit en dag med full rulle. Jag började på min praktik kl: 09,00 i morse. Började med att hjälpa Malin att bära ner massa saker i källaren och sen fortsatte jag med att dekorera bakom kassan, det blev mycket stiligt :). Sen fortsatte jag med strump uppackning och till slut packade jag upp massor av tröjor. Dagen flög som sagt iväg. Precis innan jag skulle kila vidare gav jag vars en liten fin present till världens underbaraste på dressman. Dem fick vars en gullig ask med praliner i och jag tror faktiskt dem uppskattade det väldigt mycket! Sånt gillar jag, när man kan göra personer glada!

Kilade från praktiken för att möta upp Hellis för att gå mot olympia, och fy fasen säger jag bara. Det var varmt så man höll på att dö ju. Fick ta av mig jackan halvvägs upp för backen haha.  Sen blev det i alla fall work på HIF i 4 timmar, alltid lika trevligt. Jobbade på hulli dag också, det är fett najs :).
Idag fick jag höra att jag och Annika var syskon, det var något nytt. Thihih.
Nu har jag nyss duschat och snart ska jag nanna kudden.

Fortfarande dåligt samvete...

Natti Natti <3

//Annchie

Goo kväll!

Publicerad 2010-04-28 22:17:58 i Allmänt,

Klockan är mycket åter igen. Jag lyckas alltid med att blogga sent på kvällen eller mitt i natten, lyckat?
Dagen idag har i alla fall flugit förbi känns det som i alla fall.
Började med att jag vaknade väldigt tidigt, smsade och gjorde mig i ordning för att åka vidare till skolan där nationella stog på schemat. Och FY FAN! Jag hatar nationella. Men man kan alltid hoppas på det bästa och att det gick bra :).
Efter nationella åkte jag med min Saras hem till henne, tillbringade ett tag där och sen åkte vi in mot stan igen för praktik. Full rulle negerbulle på praktiken idag asså. Tiden har bara sprungit iväg. Det börjades med ombyggnad av butiken idag och fy vad rörigt det har varit. Men det blir fint när det är färdigt. Det kan jag tala om!
Fick sluta 18,15 idag och då mötte jag upp otilia och inväntade buss nummer 5 där jag skulle möta Natta.

Natta och jag skulle åka hem till mig och plugga, men så blev inte resultatet. Det blev massa annat smått och gott i stället ;p haha. Vi var tvugna, Natta klarade nämligen teoriprovet idag, så vi var tvugna att fira (a).
För ett tagsen följde jag natta till bussen och snart är det dax att nanna. Börjar redan 09,00 i morgon, för det är fruktansvärt mycket att göra på praktiken.
Och dirr efter praktiken eller ja innan praktiken har slutat så är det dax att jobba på HIF. Så jag måste kila kl:16,30 från min praktik i morgon. Men det ska nog gå bra tror jag :).
Nu dax att kolla igenom alla bloggar, fixa för i morgon och bara ta det lugnt innan man ska släcka lampan för att nanna.

Höres i morgon efter HIF-matchen. Men lovar inget, men jag tror jag är pigg på att skriva då, om det blir vinst vill säga ;).

Natti natti <3





//Annchie

Tiiisdag!

Publicerad 2010-04-27 22:55:51 i Allmänt,

Tjokväll!

Klockan är mycket i kväll igen och jag har inte hunnit blogga innan idag.
Det har varit skola mellan 9,30 - 14,15. Sen åkte jag med mamma och petris till ÖB för att dem skulle shoppa loss. Haha det gör man ju inte på ÖB men vi låssas, eller hur?
Sen blev det en snabbis hem, då mamma fixade ihop lite mat till mig. Men jag tyckte inte det var gott så jag åt endast makkisarna. Sen blev det lagom brottom till körskolan eftersom jag skulle ha körlektion 16,05. men jag var på körskolan i tid och körlektionen gick toppen toppen mega bra! Sen lite teori på det så blev allt mycket bättre. Två pärmar avklarade idag :).

Nu är jag trött, fruktansvärt trött. Funderar på att nanna. Nationella i engelska A i morgon. Fy tusan!
Men men det ska nog gå bra ändå, förhoppningsvis i alla fall.

Nu dax att nanna, Kramisss.
//Annchie

Mååndag!

Publicerad 2010-04-26 23:58:14 i Allmänt,

Snart slår klockan om till tisdag. Och denna dagen har bara sprungit iväg.
Det var skola mellan 8,10 - 15,00.
Tog bussen hem och packade väskan för att fara iväg till gymmet.
Tog ett pass på maskinerna idag och ett vattengympe pass. Var där mellan 16,00 - 19,00. Kändes riktigt skönt efteråt. Sen blev det en låång promenad och jag var hemma kl:22,00.

Nu ska jag snart försöka sova, har lite sovmorgon i morgon. Skönt, börjar 9,30  :)

Nu dax att nanna. Pussis

//Annchie

Sööndag!

Publicerad 2010-04-25 12:15:49 i Allmänt,

Lördagkvällen var hur mysig som helst. Lite dricka, många skratt, singstar och bara vara liksom. Sådana kvällar gillar jag. Somnade rätt snabbt i gårkväll/natt. Klockan han nog inte ens bli 02,00. Jag slockade nog innan haha.

Nu känner jag mig lagom stressad. Ska nämligen ta bussen 12,49 för att åka ner till stan och sedan hoppa på 1:a bussen där Sara är också ska vi vidare ut till Råå, till båten. Där blir det lite städning och massa prat. Jag har även gjort en liten fikaburk (a). Thihi, mamma sa att jag var tvungen så vad gör man inte då :p.

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka, sköt om er! Bloggar i kväll!

//annchie

Lööördag!

Publicerad 2010-04-24 18:15:44 i Allmänt,

Tjohejsan!
Han som vanligt inte med uppdatering i morse, för jag va riktigt lat. Jag bara segade till jag helt plötsligt kom på att det var 30 min till bussen gick haha. Men iallfall. Har tillbringat min förmiddag/eftermiddag tillsammans med min underbara Sara nere i affären där hon jobbar. Alltid kul när vi får tid att träffas.
Sen gick jag från stan hem till mormor och morfar och där bjöds det på fika. Och jag kunde verkligen inte tacka nej, det var så fruktansvärt gott :D.
Sen hämtade pappa mig och jag övningskördet hem. Har nu efter många om och men valt ut kläder och nu väntar jag på tjejorna. Det blir lite tjejmys i kväll, det gillas starkt.

Nu ska jag ta och skära lita sallad och vänta.
Ha en underbar lördag, för det har jag haft och tänker fortsätta ha :) <3

//Annchie

Fredagsmys!

Publicerad 2010-04-23 21:54:28 i Allmänt,

Det blev inte att jag cyklade till körskolan i morse och undra varför? Jo för att det regnade som bara den. Så när mamma väckte mig i morse sa hon: Annie jag kör dig till körskolan och då blev jag lagom glad :). För då kunde jag "sova" lite längre hehe.
Körlektionen gick toppen bra, min körskolelärare är toppen bra. Älskar att få beröm när jag kör bra och rätt! :)
Efter körskolan åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning för praktiken, mamma och petra hämtade upp mig 09,55 och släppte av mig nere på söderpunkten där 8 timmars arbete väntade.
Har gjort allt möjldigt idag. Tex: galgat byxor och tröjor/skjortor, gjort i ordning i butiken, hjälpt kunder, varit i källaren, kastat soper. Jag har gjort typ allt förutom att stå i kassan, för det är jag för liten för thihi.
Älskar min praktikplats, bara synd att det är slut nästa vecka :/. Men jag kommer åter vecka 36 och jag längtar så fruktansvärt mycket redan :).

Efter praktiken åkte jag direkt hem, jag bara segat hela kvällen. Och det behövs verkligen, efter en kämpig vecka så. Men jag är på bättre humör och livet rullar vidare trots sakerna som hänt på sistone.
Nu ska jag städa till på mitt rum och sen ska jag se vad jag hittar på. Kanske ska sova tidigt idag med tanke på att jag sov väldigt dåligt natten som gick.

Men ni får ha en underbar helg, uppdaterar i morgon såklart!
Kramis <3

//Annchie

Torsdag!

Publicerad 2010-04-23 00:07:33 i Allmänt,

Fullt upp med allt och lite till. Tiden bara springer iväg, helt otroligt!
Praktiken tar på min kraft och när jag kommer hem är det övningskörning eller symaskinen som gäller. Sen blir det en tur på datorn för att prata med sina vänner, sen kom man på bloggen mitt i natten så som jag gjort nu..
Men det är fredag i morgon och jag lovar det blir en bra inlägg efter min träning i morgon :D.

NU ska jag nanna, eller jag ska försöka i alla fall. Körlektion 8,10 i morgon. Yeeyee! Min mamma har sagt att jag ska cykla dit, så det tänker jag göra!

Natti <3

//Annchie

Lööördag!

Publicerad 2010-04-17 22:59:42 i Allmänt,

Gookväll min kära blogg.
Jag har inte orkat skriva innan idag, förlåt.
Men när jag vaknade i morse så fixade jag till kostymbyxorna klippte av dem och sprättade bandet ner till. Sen undrade Sara om jag ville komma ner en sväng i stan, så jag tog på mig och slängde upp håret i en toffs och åkte bussen ner till sara. Vi satt och prata lite, hon jobbade på flitigt och bra. Fin fina blombuketter kan hon allt göra! Och jag kollade på och bara var glad över att jag var nere hos Sara så jag kunde släppa alla jobbiga tankar för ett tag. Det var verkligen välbehövligt. Tack sara <3.
Sara stängde affären vid 15,00 och sen körde hennes morfar mig hem. Mycket snällt. Sen jag kom hem har jag bara varit på mitt rum, pratat med mamma lite och bara tagit det lugnt. Orken finns inte riktigt där, måste återhämta mig. Men men, det blir snart bra igen....

Nu ska jag ta och läsa lite. Får se när man somnar i kväll, ska försöka sova i tid iallfall.
Har en del att hitta på i morgon..

Men sköt om er.. Skulle det var så att jag inte skriver någon dag så är det för att det är fullt upp. Men ett snabbis inlägg hinner jag med ibland.

//Annchie

Fredag hela veckan låång :)

Publicerad 2010-04-16 07:35:51 i Allmänt,

Tiden bara springer iväg tjooohoo!
Igår var det praktik 10 - 18, sen åkte jag diirr hem. slängde i mig lite mat efter långt om länge och sen bestämde otilliiia att vi skulle ut och fota. Och så blev det, vi tog vårat pick och pack och drog ner på piren ett tag. Alltid lika trevligt och så många skratt. HAHA.
Fick även ny telefon i morgon, men bild på den får ni se senare idag eller i helgen. När tiden finns vill säga.

Idag är det körskolan som gäller mellan 08,00 och 11,30. Det kommer bli najs. Har ju Otillia där, då kan det inte bli bättre :). Efter körskolan bär det av mot praktiken där jag kommer infinna mig mellan 13,00 - 18,00 idag. När jag kommer hem måste jag börja sy på kostymen som kunden kommer och hämtar på måndag kl:12,00 i butiken. Sen senare idag bär det av ut på resturang med fliiickorna. Lääängtar!

Nu dax att fixa det sista innan mamma ska köra iväg mig till körskolan.

Ha en underbar dag och en underbar helg. Vädret ser inte lovande ut för helgen, men man ska alltid hoppas på det bästa :) <3

//Annchie

<3

Publicerad 2010-04-15 00:00:08 i Allmänt,

Sara .-/        <333 säger (23:34):
fan ska du krypa in i datorn eller?

anniiekarlsson  | | säger (23:35):
ska bara bli lite mindre först 
vad var det man skulle säga när man tryckte på spiken? Shillivippen 

Sara .-/        <333 säger (23:35):
hahahahhahahah jajamen!

anniiekarlsson  | | säger (23:35):
det funka inte

Sara .-/        <333 säger (23:35):
ajaj 

Sara .-/        <333 säger (23:36):
men det är bra att jag snurrar in mitt hår runt min egen näsa!!! 

anniiekarlsson  | | säger (23:36):
joo men det är sånt man brukar göra 

Sara .-/        <333 säger (23:37):
Näshårsförlängning

anniiekarlsson  | | säger (23:37):
Kan ju behövas 
om man gillar det då  

Sara .-/        <333 säger (23:38):
 ja, mina växer inte som dom ska.. kan inte ens ha en fläta där :/

anniiekarlsson  | | säger (23:38):
Naww, du får nog äta något extra som gör att det börjar växa snabbare 

      Sara .-/        <333 säger (23:38):
ja, panodil.
 effektivt

anniiekarlsson  | | säger (23:39):
mot snabbare näshår!

Sara .-/        <333 säger (23:40):
 japp "de är du värd"..

anniiekarlsson  | | säger (23:40):
är jag blond nu eller?

Sara .-/        <333 säger (23:40):´
ja

anniiekarlsson  | | säger (23:41):
jag fattar inte 

Sara .-/        <333 säger (23:42):
sån panodil reklam : "Panodil, effektivt mot näshår" Sen kommer där fram sån snygg, sexig blodin med värsta bopparna fram och säger "för det är du värd" och så han hon en halv meter långa näshår!

 hajjaru?

anniiekarlsson  | | säger (23:42):
aha! nu förstår jag 
nu är jag nog brunett

Sara .-/        <333 säger (23:42):
hahhahahahhahahah



Ett GOTT skratt förlänger livet! Du fick mig på humör, du fick mig att må bättre.
Sara du betyder jätte mycket för mig, tack för flera goooa skratt nu i natt!! <3
  

//Annchie

 

April 12, 2010

Publicerad 2010-04-13 09:31:03 i Allmänt,

Dagen igår, ingen kommentar. Jag är riktigt glad att den är över!
Idag är det en ny dag med nya tag. Skulle tränat nu på morgonen, men pontus är för klen och hade träningsvärk från igår. Så då stannar jag också hemma från träningen. Så istället är Natta the beääzst påväg hem till mig. Vad vi ska göra är ju en bra fråga, men det blir väl typ att snacka lite och bara ta det lugnt. Börjar inte skolan från 12,15 idag. Riktigt skönt!
Jag kanske ska hoppa in i duschen och inte sitta i träningskläder när hon kommer? haha.


Tvillingens horoscop för vecka 15:
Som tvilling brukar du oftast vara mycket utåtriktad och kommunikativ, men under de närmaste två månaderna eller så lockas du mer av att ligga lågt och tillbringa mycket mer tid för dig själv. Kanske väljer du att bli mer vän med naturen, kosmos, eller utforska din andliga identitet för att hitta ett sätt att närma dig det sanna och det vackra i tillvaron. Det är en tid när du lätt kan förälska dig i en idé... Eller en person som är stört omöjlig att få. Detta väcker liv i poeten inom dig, och för att göra poesi behöver du avskildhet. Du kommer inte att vara helt ensam, för det finns någon i din närhet som är extremt älskvärd.


See you. Have a nice day! <3

//Annchie

Sööööndag!

Publicerad 2010-04-11 23:16:34 i Allmänt,

Dagens händelser:

Vakna
Jobb: 2-1 till HIF
Hem
Annelie
Hem
Engelska
Somnade på spikmattan.

Snart dax att sova!! Skola 8,10 i morgon sen träning för hela slanten.

//Annchie

Sommarlov?

Publicerad 2010-04-10 14:05:44 i Allmänt,

När jag slog upp ögonen i morse trode jag det var första dagen på mitt sommarlov. Men när jag tänkte efter hade jag väldigt väldigt fel.
I med att vädret var så otroligt fint och jag såg att solstrålarna försökte tränga sig in genom min rullgardin så trode jag verkligen det var sommarlov. Men nej, det är ett tag till ínnan det är dax att ta sommarlov.
Men solen har iallfall tittat fram idag och hur skönt är inte det??
Jag har legat ute i solstolen nu i 1 timme, bara för att liksom. Lite röd i huvet och så. Men det är en bra början på brännan haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka ner och träffa nattis i stan.
Seee you tonight!

//Annchie

Lördag & Vårsol!

Publicerad 2010-04-10 12:01:13 i Allmänt,

Det är otroligt fint väder, ute i solen på baksidan är det hela 22 grader. Våren, våren våren :). Jag blir så glad.

Nu har jag dammsugat HELA huset och plockat ut ur diskmaskinen. Nu ska jag ut i solen!

Sköt om er!! :)

//Annchie

Dagens händelser!

Publicerad 2010-04-06 23:15:14 i Allmänt,

Skolan
Knutpunkten
Körskolan
Teorilektion

Under teorilektionen på körskolan idag så pratade vi om att parkeringsbiljetten ska vara synlig. Så säger
Otilia Gustafsson: Kan man ha den i bakrutan då? hahahaha, ett gott skratt va det ja!

Nu dax att säga natti natti <3

//Annchie

Snack, snack, snack....

Publicerad 2010-04-05 19:37:54 i Allmänt,

Du kan fortsätta snacka nu. Jag bryr mig inte, vill du snacka skit om mig så visst. Men det är bara JAG som vet sanningen. Så ni som hör kan ju tro vad ni vill.
Att en vän skulle göra så trode jag inte. Men okej, är det så du vill att det ska vara så visst! Det blir inte bättre för dig själv att prata om någon annan. Kanske är det du själv som är problemet? Därför du måste snacka en massa om mig för att själv må bra? Jag vet ju inte, men kan tro att det är så.  
Du berättar mycket mer än vad jag själv vet, var får du all fakta ifrån? Som inte ens jag själv vet.

I  MINA ÖGON BETYDER DU INGENTING MER....



Måndag och sista lediga dagen.

Publicerad 2010-04-05 19:10:33 i Allmänt,

Hellojsan kära blogg!

Blev inte så bra uppdatering i går kände jag. För tiden sprang iväg och helt plötsligt befann jag mig ute i Ekeby hos Beea! Där jag tillbringade hela låånga kvällen och natten. I gårkväll kollade vi på filmer, pratade och satt vid datorn. Men när klockan slog mycket drog vi oss. Vi somnade runt halv fyra i natt/morse. Och vaknade kl:11,00 idag. Inte jätte mycket sömn, men det blir till att lägga sig tidigt i kväll!

Mamma och Pappa kom och hämtade mig ute hos Beea och då körde vi direkt till Jysk för att leta efter den där förbaskade födelsedagspresenten. Vi kom till Jysk och ÄNTLIGEN, hittade vi presenten till denna tös som fyller 13 år på lördag :). Perfekt!
Sen övningskörde jag därifrån till affären i området vid mig, så var vi inne och handalde lite snabbt och sen övningskörde jag från affären och hem. Fick även mycket beröm av min granne idag när jag parkerade borta vid affären. Hon tyckte det var fint gjort av mig :). Jag sken upp som en sol!
När vi kom hem lagade mamma och pappa mat och jag bestämde med sandra för att dra till gymmet och bränna lite kalorier!

Sagt och gjort, möte upp Sandra 15,30 nere i stan och det blev ett träningspass som va helt perfekt. Inte för hårt och inte för slött. Helt lagom, precis som det ska vara! :)


Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och pluggat körteori! Jag är så glad över att jag är så taggad för att fixa mitt körkort. Proven jag gör här hemma går faktiskt rätt bra. Fick 61/70 på det senaste testet jag gjorde på datorn precis. :)

Nu ska jag lägga in kläder i gaderoben och se vad man kan ha på sig i morgon :).
Höres kanske senare vem vet?

//Annchie


Påskmiddag hos farmor!

Publicerad 2010-04-03 23:51:46 i Allmänt,

KL: 17,00 var min familj + mormor och morfar bortbjudna på påskmiddag till farmor. Hon är världens bästa farmor och gör världens godaste mat. Hur mycket gott fick man inte i magen när vi var hos henne idag. Jag beundrar henne som orkade göra så mycket mat för att vi skulle komma. Massa expriment för att få massa nytt in på påskbordet och jag verkligen älskar det.
Lite bilder kommer här:

















//Annchie

 

Nytt!

Publicerad 2010-04-03 16:26:24 i Allmänt,


I början av året började jag min "diet" och hårdträning. Jag lyckades faktist rätt bra. Men det gav sina resultat och jag gick ner 14 kilo och har minskat 3 storlekar i tröjor och 2 storlek i byxor. Jag är nöjd med mitt resultat, men jag vet att jag vill en liten bit till. Men nu under tiden känner jag att jag va tvungen att köpa lite nytt som sitter snyggt. Så jag rensade ut allt som var för stort och har köpt lite nytt.
Ta en titt på mina nya kläder + Mina nya skor :)

















//Annchie

Lördag :)

Publicerad 2010-04-03 13:48:06 i Allmänt,

Go middag min kära blogg!

Jag han inte blogga tidigare idag då jag vaknade kl:10,00 kom mamma och pappa precis hem och undrade om jag ville åka med ut till väla. Självklart ville jag det, så det va till att byta om och sätta upp håret slarvigt i en toffs och rulla ut mot väla.
Kom som vanligt hem med någonting när jag är där ute haha. Bild kommer sen, ska bara samla ihop mina nya saker så jag kan sammanfatta allting i ett!!

Nu ska jag städa klart på mitt rum, ta kort på alla mina saker, hoppa in i duschen och sen återkommer jag med bilderna på mina senaste inköp!

See you!

//Annchie

Premiär av Tallang 2010!

Publicerad 2010-04-02 23:55:39 i Allmänt,

Jag tror denna man tog många med storm i kvällens första avsnitt av Tallang 2010. När dem intervjuade honom innan det var dax för honom att komma upp på scenen tänkten man: "herre gud ska han gå upp och skämma ut sig inför hela svenska folket". Men när han började sjunga, reste sig hårt på kroppen och ha sjöng helt fantastiskt. Alla i publiken ställe sig upp och kollade helt chockat på varandra. Dem hade inte förväntat sig någontng sådant.
Det var hans dotter som anmälde honom till tallang 2010 och det gjorde hon verkligen rätt i!
Tryck på länken här nedan och lyssna!!

Opera Freddy sa: "När Bert ställde sig upp kom tårarn"



http://www.tv4play.se/noje_och_humor/talang?videoId=1.1582118



//Annchie

Låång tur med mormor & morfar!

Publicerad 2010-04-02 23:43:19 i Allmänt,

Go kväll!

Jag har kommit hemför flera timmarsen men inte orkat ta mig i kragen och skriva ihop om min lilla tripp tillsammans med mormor och morfar idag. Men det tänker jag göra nu :).
Mormor och morfar kom hit kl:12,00. Jag såg att morfar hoppade av bilen och tog fram övnigskör skylten och placerar på bilen. Då skricker jag rakt ut, wihooo jag ska köra :). Jag är riktigt taggad för att klara mitt körkort och blir super glad varje gång jag får köra. Jag tar alla chanser som får att få hehe.

I alla fall. Jag körde ut mot Vallåkra för mormor ville till någon gårdsbutik, men vi hittade inte så vi körde vidare mot Sireköpinge där vi tog en mysig fika på Flinckmans Café och passade även på att besöka hans secondhand butik. Hittade inget speciellt. Men i butiken som fanns brevid köpte mormor ett jätte fint armband till mig som jag redan tycker jätte mycke om. Har inte hunnit ta kort på armbandet ännu, bara hur det var inslaget.
Lite bilder från dagen:



  Presentpåsen med armbandet i :)

 Min morotskaka jag åt, kan säga att jag var lagom mätt efter 3 skedar.

 Mormors kladdkaka med någon apelsinsak i.

 Morfars äppelkaka med vaniljsås :).

 En vägg inne i ena fikarummet!

Nu är det snart dax att sova! I morgon kommer det upp bilder på dem senaste inköpen + Armbandet och påskpresenterna!

Ta väl hand om er! <3

//Annchie




Freedag :)

Publicerad 2010-04-02 11:44:16 i Allmänt,

Tack för en toppen kväll igår Beea! Och även för övernattningen.<3

Nu blir jag snart upphämtad och då är det ut i det blå med världens bästa mormor och morfar<3
Kameran med = bilder kommer upp senare idag :)

Ha en underbar dag och Glad Påsk på er :)

//Annchie

Om

Min profilbild

Annie Karlsson

Jag är en pigg och glad tjej på 21 år. Tog studentensommaren 2011, en underbar känsla man skulle kunna göra om och om igen! Jag har jobb i en klädes affär, där jag trivs väldigt bra och har underbara kollegor runt omkring mig! På min fritid ägnar jag tiden åt min lilla katt, mina vänner, träningen och min lilla lya!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela